Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Medlemsfordel fra Zaki forlag!

Medlemsfordel fra Zaki forlag!

Få 25% rabatt på bøkene "Lev godt med irritabel tarm" og "God mage - dagbok for pasienter med irritabel tarm".

Publisert: 10-07-2018

I LMF jobber vi for å stadig gi våre medlemmer flere fordeler. Vi er glade for å ha fått Zaki forlag med på laget som gir deg som LMF medlem 25% rabatt på bøkene "Lev godt med irritabel tarm" og "God mage - dagbok for pasienter med irritabel tarm".

Rabattkode:
Få link til innlogging og rabbatkoden du skal bruke hos Zaki ved å logge inn på Min side

Om bøkene (hentet fra forlagets nettside): 

​Lev godt med irritabel tarm er en bok skrevet for pasienter med irritabel tarm. Målet er at du som er rammet, skal kunne leve et normalt liv med vanlige, dagligdagse aktiviteter. Boken inneholder oppdatert informasjon om irritabel tarm og de framskrittene som er gjort det siste tiåret. Boken er skrevet av gastroenterologer med lang erfaring i behandling av pasienter med irritabel tarm, og forfatterne er også engasjert i forskning rundt sykdommen. Boken er skrevet spesielt for norske forhold. Teksten i denne andre utgaven av boken er revidert. Den inneholder oppdatert informasjon om irritabel tarm og beskriver fremskrittene som er gjort på området det siste året. I tillegg inneholder boken to nye kapitler med 13 nye illustrasjoner. Utkastet til andre utgaven er lest av 17 personer som er pasienter med irritabel tarm, allmennleger, sjukepleiere spesialisert i gastroenterologi og ernæringsfysiologer. Forfatterne har tatt hensyn til deres kommentarer og forslag i siste utkast.


God mage: dagbok for pasienter med irritabel tarm er skrevet for pasienter med irritabel tarm. Målet er at du som er rammet, på egen hånd skal kunne finne en passende kombinasjon av diett, probiotika inntak og mosjon. Dette heftet er basert på resultatene av 10 års erfaring med over 1500 pasienter i vår klinikk. Tilnærmingen beskrevet i dette heftet, gir en langvarig reduksjon av irritabel tarm syptomer og forbedrer livskvaliteten hos pasienter med irritabel tarm. Heftet inneholder detaljerte praktiske beskrivelser om hvordan du kan finne ditt toleransenivå for ulike matvarer rike på FODMAPs, og nivå av mosjon som passer deg. God mage: dagbok for pasienter med irritabel tarm er lett å lese og inneholder ferdige maler som hjelper deg med systematisk å kunne skrive en god dagbok.
 

Ikke meldem enda? 
Et medlemskap i LMF koster kr. 350 per år, og gir deg blant annet tilgang til en rekke webinarer. I tillegg kan du delta gratis på IBD-/IBS-dagen som arrangeres en gang i året. Du behøver ikke ha en diagnose for å bli medlem - det passer like bra for deg som er syk, som for pårørende, til deg som søker mer informasjon om tarmsykdommer som morbus Crohn, ulcerøs kolitt og irritabel tarm, eller for den som vil støtte arbeidet vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer gjør. Bli medlem her!

Nyheter

 • Utredning og behandling av matintoleranse ved klinisk ernæringsfysiolog

  Denne teksten ble først trykket i Fordøyelsen nr. 1 - 2016. Husk at du som er medlem i LMF kan logge

  Les mer
 • Økende interesse for fatigue ved inflammatorisk tarmsykdom

  De siste årene har imidlertid dette fenomenet vært gjenstand for økende interesse og forskningsaktiv

  Les mer
 • BLI MED - “Det Haster”

  Dokortet er en meldemsfordel som medlemmer i LMF får tilsendt ved innmeldelse. I disse dager digital

  Les mer
Se alle nyheter Takeda