Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Kalender

Listevisning | Kalendervisning

Ny energi til kronisk syke, Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer

Dato og tid:09.10.2020 15:00:00

Til:11.10.2020 15:00:00

Sted:Ullensvang Hotell

Pris / egenandel:Egenandel kr 1 000,-

Påmelding

Mestringstur til Ullensvang

Invitasjon Ny energi til kronisk syke Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer, avd. Rogaland, inviterer til en tilrettelagt tur for voksne ved Ullensvang Hotell 9-11 oktober.

Vi i LMF Rogaland vil i samarbeid med Stiftelsen Dam og Haugesund kommune invitere LMF Rogalands medlemmer til mestringstur i Ullensvang. Turen vil bli tilrettelagt med tanke på medlemmenes daglige utfordringer og vil ha til formål og hjelpe den enkelte til bedre mestring. Vi håper det kan bidra til å forebygge nye dårlige perioder og legge til rette for at kroppen er så godt rustet som mulig for en ny støyt. Da det er viktig med fysisk aktivitet slik at kroppen bygger opp muskler som har forfalt. Dette vil vi oppnå med å bruke kroppen på tur. Vi legger opp til gode samtaler mellom likesinnede, snakke om det som er vanskelig og hva som må til for å få det bedre. Erfaringsutveksling, hverandres trøst og oppmuntring er med på å motivere hver enkelt til dypere forståelse og innsikt i egen sykdom. Vi håper at dette vil «lade batteriene» og motiverer til å fortsette med tur aktiviteter senere. https://www.hotel-ullensvang.no/ Turen går fra Haugesund til Ullensvang fredag 9. oktober ca kl. 15.00 og retur med ankomst Haugesund søndag 11.oktober ca. kl. 15.00. Vi kommer tilbake til transport til Ullensvang etter påmeldingsfrist pga. korona Prisen inkluderer: • Overnatting med frokost (2 netter) • Middag på fredag og lørdag kveld • 2-retters dagens lunsj på lørdag • Gratis wifi (trådløst) • Inngang til badeavdelingen/velværeavdelingen • Tilrettelagte aktiviteter. Det er begrenset antall plasser så her gjelder førstemann til mølla innen 30 august. De som har eventuelle allergier /intoleranser i forhold til mat, melder fra om dette ved påmelding. Endelig påmelding er når innbetaling av egenandel for turen kr 1000,- er innbetalt Kontonummer for innbetaling er: 1503 27 29077. Vi kan også motta på Vipps - på nr. 55 17 45. Påmelding til mail: rogaland@lmfnorge.no eventuelt tlf.40461002 Anne Karin eller Tlf. 40605603 Grete I forbindelse med Korona følger vi NHI retningslinjer. Endelig program blir sendt ut til de påmeldte etter påmeldingsfrist . Hjertelig velkommen Styret i Lmf Rogaland

Tilbake

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF