Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Bloggarkiv

En takk til legene

En takk til legene

Vår gjesteblogger denne uken, Malin Rysstad, ønsker å vie en takk til de som virkelig ønsker å gjøre det beste for pasientene sine.

Publisert: 22.01.2019

Tekst: Malin Rysstad
Foto: Pixabay.com

Vi mennesker tar del i hverandres historier. Det er noen mennesker som får en stor betydning i livshistorien vår, og noen ganger kan dette være en person som ikke vet eller tenker over selv at de har hatt en betydningsfull rolle. Legeyrket er et godt eksempel. Jeg vil gi en påminnelse til alle leger om at de gjør en livsviktig jobb ved å behandle, hjelpe og støtte mennesker.

Takk til dere som virkelig ønsker å gjøre det beste for pasientene deres. Dere gjør hverdagen bedre og lettere for veldig mange, men som oftest møter dere pasientene deres på sine dårlige dager, for vi kommer til dere når vi skal «klage», også hører dere ingenting fra oss når vi har det bra. Når problemstillingen dere har hjulpet oss med har fått bedring, da forsvinner vi bare og kommer ikke tilbake. Da kan det være fort å glemme at dere gjør en viktig forskjell!

Kjære leger, takk for at dere gjør deres beste for pasientene dere møter og det menneskelivet som ligger i deres hender

Har du noe på hjertet?
Har du lyst å gjesteblogge på LMF-bloggen?
Send en mail til webredaksjonen@lmfnorge.no

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF