Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Camilla kickstartet ny jobb i LMF med deltagelse på NGF-møtet!

Camilla kickstartet ny jobb i LMF med deltagelse på NGF-møtet!

Den 14. mars var Camilla Rødsrud på plass som nyansatt i LMF og som deltager på det fjerde nasjonale møte i nevrogastroenterologi (NGF).

Publisert: 21.03.2018

Camilla Rødsrud er midlertidig ansatt som «koordineringsansvarlig -  prosjekt og medlemstiltak» i LMF. Hun skal jobbe med prosjekter og medlemstiltak, så da passet det bra å «kickstarte» jobben med faglig påfyll på Oslo Kongressenter.

–Som pasient- og medlemsorganisasjon er det avgjørende at vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer holder oss oppdatert på det nyeste innen feltet, sier Camilla.

Hun kan fortelle at NGF-møtet, i regi av Den Norske Legeforening, var fylt med informasjon om studier og forskning innen microbiota, klinikk og fatigue, og det ble lagt stor vekt på IBS. –Det jobbes mye med forskning på området og for økt forståelse av diagnostikk, sammenhenger og utvikling av gode behandlingstilbud, sier Camilla fornøyd etter møtet.

Camilla kommer fremover til å jobbe med rekruttering, medlemsfordeler, prosjekter og søknader. –Vi ønsker å tilby våre medlemmer i LMF både verdier og arenaer for erfaringsdeling, informasjon og mestring, forteller hun.

LMF ønsker Camilla velkommen og håper hun har fått med seg både inspirasjon, innsikt og nyttige erfaringer etter NGF-møtet.

Ønsker du å komme i kontakt med Camilla ang. prosjekter, medlemsfordeler etc?
Ta kontakt på camilla.rodsrud@lmfnorge.no

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF