Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Digitalt familiewebinar om skolerettigheter og ernæring

Vi inviterer nå til et spennende seminar der en advokat forteller om skolerettigheter og en helseviter og ernæringsrådgiver deler sine mestringstips for IBD-pasienter.

Publisert: 19.10.2020
Digitalt familiewebinar om skolerettigheter og ernæring

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) inviterer foreldre og foresatte som har barn med fordøyelsessykdom til webinar den 18. november klokken 16:00-19:00. Møtet blir avholdt via den digitale løsningen Zoom. Dette webinaret er i utgangspunktet rettet mot foreldre/foresatte, men barn og unge er hjertelig velkomne til å delta sammen med sine foreldre/foresatte ved interesse.  

På webinaret blir det foredrag av advokat Øystein Hagen fra advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell om skolerettigheter (grunnskole og videregående). Hagen har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen fra august 2008. Han har over syv års erfaring fra Kunnskapsdepartementet, hvor han arbeidet med utdanningsrett og offentlig forvaltning.

På webinaret blir det også foredrag av Janne Thuve om «Ernæring og mestring». Thuve er utdannet helseviter MSc og ernæringsrådgiver. Masteroppgaven hennes handlet om mestringsstrategier hos personer med inflammatorisk tarmsykdom (IBD). Hun driver i dag firmaet Greenhouse hvor hun jobber med ernæringsveiledning, livsstilsendring, kurs og foredrag.

Det blir satt av tid til spørsmål etter hvert foredrag. Påmeldte deltakere kan også sende inn spørsmål i forkant av webinaret som vil bli sendt til foredragsholderne før møtet. 

Påmelding og innsending av spørsmål gjøres via dette skjemaet.

Påmeldingsfrist er søndag 8. november. Du vil få tilsendt link til webinaret etter påmeldingsfristens utløp. 

Webinaret er kun for medlemmer av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

Har du spørsmål om samlingen kan du kontakte organisasjonssekretær Hanne Kise på e-post orgsekr@lmfnorge.no.

Program

16:00 – Velkommen med presentasjon av LMF

16:15 – Foredrag «Skolerettigheter» av advokat Øystein Hagen fra advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell. Det blir etter foredraget satt av tid til spørsmål. 

17:45 – Pause

18:00 – Foredrag «Ernæring og mestring» av helseviter og ernæringsrådgiver Janne Thuve. Det blir etter foredraget satt av tid til spørsmål. 

19:00 - Slutt

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF