Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Digitalt foredrag og erfaringsutveksling om korttarm-syndrom

Norilco og Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer inviterer til digitalt foredrag og erfaringsutveksling om korttarm-syndrom den 20. april klokken 18:00-20:00.

Publisert: 23.03.2021
Digitalt foredrag og erfaringsutveksling om korttarm-syndrom
I dette foredraget vil Dr. med. Snorri Olafsson ta oss med på tur fra magesekken, gjennom hele tynntarmen, ned til tykktarmen og fortelle oss hvordan hver del virker og hva som skjer når en bit mangler. Foto: Pixabay

Korttarm er et meget sjeldent syndrom. Allikevel interesser det mange og langt flere enn de som lider av det. Det har lært oss så mye om tarmens unike anatomi, kjemi og fysiologi. Den 20. april vil Dr. med. Snorri Olafsson, overlege på gastromedisinsk avdeling på Sykehuset Innlandet Gjøvik, ta oss med på tur fra magesekken, gjennom hele tynntarmen, ned til tykktarmen og fortelle oss hvordan hver del virker og hva som skjer når en bit mangler. Han vil diskutere behandling hvor kosthold og drikke er det viktigste. Det finnes mange “gamle” medisiner og i tillegg har det kommet nye effektive medikamenter som er et paradigmeskifte for denne pasientgruppen. Kirurgi blir også omtalt. Deltakerne vil etter foredraget bli delt inn i digitale grupper for å utveksle erfaringer.

Påmelding gjøres via dette skjemaet.

Påmeldingsfrist er søndag 18. april. Møtet blir avholdt via den digitale løsningen Zoom. Du vil få tilsendt link til webinaret etter påmeldingsfristens utløp.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF