Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Digitalt foredrag om studie på fekaltransplantasjon for irritabel tarm

Den største forskningen for IBS-pasienter på verdensbasis

Publisert: 07.04.2021
Digitalt foredrag om studie på fekaltransplantasjon for irritabel tarm
Under webinaret vil post doktor Peter Holger Johnsen ved Universitetetssykehuset i Nord-Norge presentere en ny norsk studie på fekaltransplantasjon og irritabel tarm. Arkivfoto: Miriam Ekelund

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer inviterer til digitalt foredrag for våre medlemmer 28. april klokken 18:00-19:00. 

I foredraget vil lege og post-doktor Peter Holger Johnsen ved Universitetetssykehuset i Nord-Norge presentere en ny norsk studie på fekaltransplantasjon og irritabel tarm.

Studien som settes i gang i 2021 blir den største forskningen på fekal transplantasjon for IBS-pasienter på verdensbasis. I foredraget vil Holger Johnsen fortelle om tidligere forskning, bakgrunnen for den nye studien og hvordan man kan delta i studien.

Påmelding til møtet kan gjøres her.

Påmeldingsfrist til møtet er søndag 25. april. Møtet blir avholdt via den digitale løsningen Zoom. Du vil få tilsendt link til webinaret etter påmeldingsfristens utløp.

Møtet er kun for medlemmer av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Det er gratis for våre medlemmer å delta. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF