Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Digitalt medlemstreff for foreldre og foresatte

Digitalt medlemstreff for foreldre og foresatte

Lyst å dele erfaringer med andre som har barn med fordøyelsessykdom?

Publisert: 01.02.2021

Målet med LMFs digitale treff er at flere skal oppleve mestring gjennom erfaringsutveksling. Alle besitter verdifull erfaring som andre kan nyte godt av. Hver sykdomshistorie er unik, men det finnes også mange fellesnevnere. Ved å dele erfaringer og opplevelser vil man ikke bare kunne hjelpe andre, men også oppleve egen mestringsfølelse. 

Vi håper du har lyst til å delta!

Les mer om alle vårens medlemstreff, her.

Foto: Pixabay

Er du foresatt eller forelder til et barn med fordøyelsessykdom? Lurer du på hvilke opplevelser andre foresatte/foreldre har når det gjelder helsevesen, behandling, ernæring, skole og sosialt samliv?

Den 15. mars klokken 17:30-19:30 har du mulighet til å dele erfaringer med andre personer i samme situasjon som deg, via den digitale løsningen Zoom.

På møtet vil alle deltakere bli inndelt i grupper og satt i et eget digitalt grupperom. Gruppene får utdelt noen diskusjonstemaer som de kan ta utgangspunkt i når de skal utveksle erfaringer. Deltakerne kan også fritt ta opp andre temaer i gruppen.

Møtet er kun for medlemmer av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Det er gratis for våre medlemmer å delta. Er du ikke medlem kan du melde deg inn på www.lmfnorge.no. 

Påmeldingsfrist er tirsdag 9. mars. Du vil få tilsendt link til webinaret etter påmeldingsfristens utløp.

Påmelding gjøres her. 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF