Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

God Jul!

God Jul!

Vi i LMF vil ønsker alle medlemmer en riktig god jul og takker for alle bidrag og innspill i året som nå snart er over.

Publisert: 19.12.2018

Vi legger et aktivt år bak oss, men med flere gode prosjekter inn i 2019.

Å skape oppmerksomhet om våre fordøyelsesplager er viktig. Det bidrar til å normalisere diagnoser og gjør det lettere å forklare når det er behov eller ønske om det. Det har vært mange presseoppslag både nasjonalt og lokalt. Disse knyttes til diagnoser og prosjekter, og kommer ofte i stand grunnet ekstern bistand. #intheirshoes er et prosjekt hvor friske får prøve seg i to dager med symptomer på IBD. Her har komikerduoen Tusvik & Tønne bidratt stort med testing og informasjon i podcast, og avsluttet med stort show om IBD på utestedet Latter i Oslo. Politikere og forvaltning har også deltatt, ikke minst da prosjektet var i Tromsø.

LMF har deltatt aktivt i møter med helsevesen, myndigheter, legemiddelindustrien, forvaltningen og andre foreninger i inn- og utland. Dette danner samlet et bedre tilbud til deg som medlem, enten det er samvalg i medisinsk behandling, riktig informasjon i ny brosjyre om IBD og om IBS, innspill for grunnstønad til pasientgruppene, helsepolitisk arbeid, og kanskje det viktigste er de direkte medlemsfordelene.

Det å teste og skape gode holdninger for bruken av dokortet er et stort satsingsområde for medlemmene. Det er utviklet et elektronisk kort knyttet til navn og medlemsskap som etter testing viser høy aksept i butikker, kafeer, flyplasser med mer.

En rekke avtaler om medlemsrabatter er inngått, disse er publisert på ”min side” på lmfnorge.no.

I 2019 vil våre prosjekter fortsette og flere nye planlegges. I april vil vi arrangere årets IBS-dag med foredrag innen tema IBS, medisinsk og ernæringsmessig. I mai vil vi arrangere årets IBD-dag med faglig innhold og debatt på Kulturhuset i Oslo. Møtene filmes og vil ligge ute på ”min side”.

Vi ser frem til et aktivt år i 2019 og er du ikke allerede medlem i LMF anbefaler vi at du melder deg inn i dag, så du kan få tilgang på meldlemsbladet, medlemsfordeler og være med på våre arrangementer i året som kommer. Meld deg inn her. 

LMF ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!  

Arne Schatten
Generalsekretær i LMF

 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF