Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Har du noe på hjertet?

Hilde Hanna Buvik skal lage forestillinger som tar utgangspunkt i mennesker som lever med en kronisk sykdom.

Publisert: 06.12.2016
Har du noe på hjertet?

Hva skulle du ønske helsepersonell visste om din hverdag? Eller arbeidsgiver, kollegaer, familie og venner? Hvordan ønsker du å bli møtt? Hilde Hannah Buvik er skuespiller, skribent og har fått arbeidsstipend fra Norsk Kulturråd for å lage to forestillinger som tar utgangspunkt i tilbakemeldinger fra mennesker som lever med en kronisk sykdom. Gi ditt bidrag og svar på spørreundersøkelsen!

Målet med forestillingene er å skape økt forståelse og aksept for det å leve med noe som aldri går over. I forbindelse med  forestillingen vil publikum få informasjon om de ulike diagnosene / sykdommene som er representert. I tillegg håper jeg å kunne få til en paneldebatt hvor de ulike grupperingene får presentere seg. Målet er at dette skal gavne dere som deltar. Og jo flere som deltar desto bedre blir prosjektet. 

Du kan bidra på flere måter:

Spørreundersøkelsen. Svarene danner grunnlaget for å lage noe som tar utgangspunkt i deres erfaringer så jeg håper mange vil svare på denne.  Om du syntes den er lang, kan den tas i etapper. Siste spørsmål/post heter ANNET. Der kan du skrive fritt hva du måtte ha på hjertet. Undersøkelsen er myntet på kronikere generelt - så tilgi meg om noen spørsmål virker klønete eler upresise i forhold til din diagnose. Du står selvfølgelig fritt i forhold til hva du velger å svare på. Undersøkelsen er helt anonym, den kan ikke spores tilbake til deg. Her finner du undersøkelsen.

Kontakt. Du kan sende epost  - eller per brev til: Hilde Hannah Buvik, Geitmyrsveien 73 e, 0455 Oslo. Alt du sender til meg er konfidensielt og ikke noe av det jeg bruker i forestillingen vil kunne føres tilbake til deg. 

Facebook. Du kan bli med i en Facebookgruppe. Jeg har opprettet en hemmelig, ikke søkbar gruppe hvor man kan dele og eller lese om andres erfaringer. Om dere sender en pm til Hilde Hannah Buvik så legger jeg dere til i gruppen.

Bilder. Du kan sende inn bilder. Jeg samler på bilder som kan brukes i forestillingen, i programmet og til informasjon om prosjektet , så om du liker å ta bilder og har noe du har lyst til å formidle,  tar jeg gjerne i mot. Du kan velge å legge ved navn, dersom du vil at bildene skal krediteres om de blir brukt.

LMF har ikke noen rolle i dette prosjektet utover å formidle informasjon.
Alle spørsmål må derfor sendes direkte til Hilde Hannah Buvik.  

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF