Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

LMF inviterer til digitalt medlemstreff 9. desember!

LMF inviterer til digitalt medlemstreff 9. desember!

Ønsker du å utveksle erfaringer med andre med samme diagnose som deg?

Publisert: 01.11.2020

Foto: Pixabay

Bli med på Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) sin digitale medlemstreff den 9. desember klokken 17:00-19:30.

Lurer du på hvilke opplevelser andre personer med fordøyelsessykdommer har når det gjelder helsevesen, behandling, ernæring, arbeidsliv, utdanning og sosialt samliv?

Den 9. desember klokken 17:00-19:30 har du mulighet til å dele erfaringer med andre personer i samme situasjon som deg, via den digitale løsningen Zoom.

Målet med det digitale treffet er at flere skal kunne mestre egen sykdom gjennom erfaringsutveksling. Alle besitter verdifull erfaring som andre kan nyte godt av. Hver sykdomshistorie er unik, men det finnes også mange fellesnevnere. Ved å dele erfaringer og egne opplevelser vil man ikke bare kunne hjelpe andre, men også oppleve egen mestringsfølelse. Vi håper du har lyst til å delta!

På det digitale møtet vil alle deltakere bli inndelt i grupper og hver gruppe vil bli satt i et eget digitalt grupperom. Gruppene får utdelt noen diskusjonstemaer som de kan ta utgangspunkt i når de skal utveksle erfaringer. Deltakerne kan også fritt ta opp andre temaer i gruppen.

Påmelding gjøres i dette skjemaet.

Påmeldingsfrist er 6. desember. Møtet blir avholdt via den digitale løsningen Zoom. Du vil få tilsendt link til medlemstreffet etter påmeldingsfristens utløp.

Det digitale møtet er for LMFs medlemmer.
Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF