Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

LMF lanserer ny medlemsfordel

LMF lanserer ny medlemsfordel

LMF har inngått et samarbeid med Easy FODMAP som tilbyr fodmapvennlige produkter.

Publisert: 30.10.2017

Dette gjør vi for for å kunne tilby våre medlemmer en service mange vil ha nytte og glede av, uansett hvor i landet de bor. 

Gründerne Helge Andreas Felberg og Sigurd M. Wiik lanserer i disse dager nettbutikken Easy FODMAP. Nettbutikken vil tilby fodmapvennlige produkter fra verdens første dedikerte lavFODMAP-merke; FODMAPPED for you! Matvarene er spesielt utviklet for folk på lavFODMAP-dietten, de som lever med irritabel tarm (IBS) og andre fordøyelsessykdommer.

Easy FODMAPs nåværende produktsortiment inkluderer spiseklare supper, woksauser og pastasauser. I tiden fremover vil det komme flere spennende produkter.

Lanseringstilbud for LMF-medlemmer
Våre medlemmer får nå tilbud om å kjøpe rabatterte produkter via portalen https://easyfodmap.no.
Tilbudet lanseres i dag 31.oktober, og våre medlemmer vil i lanseringsperioden få følgende tilbud:
30% i lanseringsuken, dvs. fra 31.10.17 til  09.11.17
Deretter vil alle medlemmer få 10% fast  rabatt ved bestilling 

Min side vil du finne en egen rabattkode som brukes ved bestilling.

Matvarer basert på forskning
De siste ti årene har det blitt gjort store fremskritt når det gjelder forskning rundt mageplager. Forskningen til Dr. Sue Sheppard har ført til identifiseringen av redusert FODMAP-inntak som strategi til symptomlindring hos mange IBS pasienter.

– I dag finnes det derfor en løsning som kan ta bort plagene for mange IBS-pasienter på relativt kort tid, sier Felberg. Denne forskningen er det som har lagt grunnlaget for oppstarten av Easy FODMAP.

De to gründerne tilbyr nå en serie FODMAPPED-produkter, og produktene skal gjøre det enkelt å planlegge, handle inn og lage måltider som er lave på FODMAP-er.
– Samtidig er produktene så smakfulle at de gjerne kan spises av hele familien, lover Felberg.  Noen av produktene er spiseklare rett fra posen, mens andre er smakstilsettere til retter hvor du også får med oppskrift. Da er du trygg på at det du spiser, er innenfor de verdiene av FODMAP-er i en lavFODMAP-diett.

Største lavFODMAP-merke
FODMAPPED Foods er basert i Melbourne, Australia og produserer lokalt lavFODMAP-supper, -buljonger, -woksauser og –pastasauser. Det vil si produkter som tradisjonelt byr på utfordring for personer som lider av fordøyelsessykdommer.

Utvalget er 100 % fritt for gluten, løk og hvitløk som er noen av de viktigste utløserne for personer med IBS. Produktene er laget av ekte ingredienser, rik på smak og viktigst av alt – trygt for IBS-pasienter.

Boklansering
I tillegg til matvarene lanseres også en egen e-bok; Fodmapmestring ført i pennen av blant annet klinisk ernæringsfysiolog Helge Andreas Felberg og Stine Malvik, samt flere av Easy FODMAP´s viktige samarbeidspartnere.  

 
Boken er første steg i en retning som tar for seg blant annet mageplager sammen med andre ernæringsmålsetninger som for eksempel vektendring. 
eBoken Fodmapmestring og produktene kan kjøpes sammen via https://easyfodmap.no. 

 

 

 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF