Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Månedlige skravletreff i Oslo!

Månedlige skravletreff i Oslo!

LMF Oslo og omegn inviterer til skravletreff den første torsdagen i måneden, ut året.

Publisert: 26.09.2018

Hei,

Vi har lyst til å prøve oss på å få i gang medlemstreff/skravletreff for medlemmene våre og eventuelt andre med fordøyelsessykdommer.

Vi har funnet et lokale som vi inntil videre kan bruke, første torsdag i måneden, og vi har rommet klokka 19-21.

Første gang blir torsdag 4.oktober, deretter 1.november og så 6.desember. Lokalene tilhører Selvhjelp Norge og er på Majorstua.

Vi kjøper inn frukt, bær, kaker, brus, kaffe, te.

Vi tror er at det er spesielt når man er i en dårlig fase at man trenger noen i samme situasjon å snakke med. Det er lett å holde seg hjemme og isolere seg. Man er redd for å sette seg på busser eller trikker og det er ikke så lett å parkere i Oslo sentrum.

På Majorstua er det i skrivende stund fremdeles en del gratis parkering etter klokka 16 og 17. Eller man kan betale frem til kl 20 og stå gratis etter det. Og alle T-banene går dit. Det tar 1 minutt å gå fra t-banen, da lokalet er rett til venstre for McDonald’s (altså i Kirkeveien 61): Ring på der det står LINK, og ta heisen (eller trappa) helt opp, altså til 6.etasje. (Vi skal være i det første rommet til høyre, med en gang du kommer ut av heisen, eller rett fram hvis du kommer fra trappa.)

Til deg som er sjenert: Vær ikke redd for å komme hit alene; du vil bi tatt godt imot, og du trenger ikke å si noe på møtet, hvis du ikke vil.

Dette er nytt for oss, så vi må prøve oss frem med hensyn til strukturen i disse møtene. Betingelsen for å bruke lokalene, er at det ikke er noen møteleder, og at alle stiller på lik linje.

(Se selvhjelp.no hvis du ønsker å se hva annet lokalene brukes til.)

Det møtene våre kan brukes til, er for eksempel:

  • å snakke om hvor vanskelig det er når man må holde seg i nærheten av et toalett, og andre utfordringer med tarmbetennelser
  • f.eks. lufte tanker i forbindelse med forestående operasjon, spørre om andres erfaringer
  • å spørre om noen kan anbefale en god lege e.l.
  • å spørre om noen har samme interesser og vil treffes f.eks. for å spille pingpong sammen, eller gå turer (kanskje noen til og med bor i nærheten av hverandre), eller gå ut og danse, eller tegne og male, hoppe i fallskjerm, leke gjemsel eller noe helt annet
  • å spørre om noen kan anbefale spisesteder med sunn mat, parkering og plenty av toaletter; altså et sted man kan dra selv om man er i en dårlig fase
  • andre ting som vi ikke har tenkt på ennå

Du er velkommen til å komme selv om du ikke melder deg på, men hvis du er ganske sikker på at du kommer, send oss gjerne en mail, sånn at vi vet noenlunde hvor mange stoler vi skal ordne, og hvor mye knask vi skal kjøpe.

Du kan selvsagt ta med egen mat hvis du vil ha noe annet enn det vi skal kjøpe inn, men det er bare en mikrobølgeovn der, så det er ikke anledning til å kokkelere.

Dato: 4.oktober, deretter 1.november og så 6.desember
Tid: 19 - 21
Sted: Selvhjelp Norge, Kirkeveien 61 på Majorstua

Eventuell påmelding (frivillig) eller hvis du har noe å spørre om kan du ta kontakt på osloogakershus@lmfnorge.no

Vennlig hilsen oss i styret
i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer Oslo og Akershus

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF