Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Med fordøyelsessykdommer og sommerfugler i magen

Med fordøyelsessykdommer og sommerfugler i magen

Er du mellom 18 og 30 år, brenner du for frivillig arbeid og ønsker å bruke dine styrker til å hjelpe andre? Bli med på samlinger!

Publisert: 04.06.2018

Den 21.-23 september og 16.-18. november arrangerer vi samlinger for ildsjeler som ønsker å lære mer om hvordan man kan bidra frivillig i LMF. Opplegget er to-delt, og strekker seg derfor over 2 helger. Samlingen avholdes på Quality Airport Hotel Gardermoen og programmet er tilpasset slik at alle kan delta (gode pauser, ikke for intensive økter eller lange dager). Dagene vil bli fylt med foredrag, workshops og sosiale aktiviteter. Endelig program er rett rundt hjørnet!

Prosjektet har fått tittelen «Med fordøyelsessykdommer og sommerfugler i magen» og arrangeres for ungdom i alderen 18-30 år. Vi ønsker å få frem at man kan være aktiv i LMF både med og uten verv og at det tas høyde for at man har en sykdom. Hos oss settes det pris på bidrag i alle størrelser og former. LMF ønsker å være en inkluderende organisasjon som skaper samhold gjennom frivillig innsats og felles engasjement, og skape en arena for likesinnede ungdom.

Kunne du tenke deg å bli med i et sosialt og hyggelig miljø, og samtidig hjelpe andre? Meld deg gjerne på ved å følge linken eller ta kontakt med Martine Teigen (ungdomsleder@lmfnorge.no) eller Hanne Kise (orgsekr@lmfnorge.no), dersom du ønsker mer informasjon eller tipse oss om andre potensielle LMF ildsjeler. 

OBS: Vi har utvidet fristen for påmelding til 25.august 2018! 

NB! LMF dekker reise- og hotellkostnadene i forbindelse med samling. Derfor er det binnende påmelding. Dersom du melder deg på, men alllikvel ikke kan delta vil vi dessverre måtte belaste deg for hotellkostnadene.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF