Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Medlemstilbud: Naturlig slank med tarm i balanse

Medlemstilbud: Naturlig slank med tarm i balanse

LMF tilbyr i samarbeid med Dr. Fedon Lindbergs klinikk 20% rabatt på kurset «Naturlig slank med tarm i balanse» den 25.september 2018.

Publisert: 05.09.2018

Sponset/Samarbeidsavtale 

Om kurset:
Sammenhengen mellom vektøkning og den underliggende ubalansen av bakterier i tarmen, som vi gjerne kaller «tarmfaktor», er en viktig og oversett årsak til vektøkning.

Basert på nyere vitenskapelige forskning vil du lære hvordan fordøyelsessystemet fungerer og hvordan du kan oppnå et sunt bakterie-økosystem, som fremmer vekttap ved at kroppen opptar færre kalorier fra mat, reduserer sultfølelse og søtsug og lagrer mindre fett.

Kurset inneholder  i tillegg en stor bolk med faglig innhold innenfor mage og tarm, og sammen hengen mellom kosthold og god tarmhelse. Du får konkrete tips, råd og oppskrifter som kan hjelpe deg. Dette er derfor også et nyttig kurs for deg som ikke er overvektig.

Les mer om kurset og meld deg på via denne linken. Du betaler for kurset ved klinikken på kurskvelden og får 20% i rabatt ved å vise frem Do-kortet.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF