Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Ny medlemsfordel: store rabatter hos Fedon Helse

Ny medlemsfordel: store rabatter hos Fedon Helse

LMF har inngått samarbeidsavtale med Fedon Helse som gir deg som LMF-medlem store rabatter på tester, konsultasjoner, kurs og behandling.

Publisert: 05.10.2018

Sponset/Samarbeidsavtale

Om Fedon Helse 
Fedon Helse er en tverrfaglige klinikk som har verktøy og lang erfaring i å kartlegge sammenheng mellom livsstil og ulike helseplager. Deres behandlinger benytter primært «mat som medisin», med kostholdsendring og livsstilsråd.

Hos Fedon Helse kan de hjelpe deg enten du har inflammatorisk tarmsykdom eller mindre alvorlige, men likevel svært plagsomme, tilstander. De har gjennom mange år opparbeidet  solid kompetanse på behandling av plager i mage- og tarmkanalen. I mange tilfeller avdekker de ubalanser i tarmens bakterieflora, mangel på fordøyelsesenzymer, for lav magesyre, matoverfølsomhet og lekk tarm som følge av ubalansene.

Medlemsrabatt
Som LMF-medlem får du nå tilgang til kostveiledning, legetjenester, tester og kurs til rabattert pris. Hos Fedon Helse får du hjelp uansett hvor i landet du bor. Konsultasjonene gjennomføres ved klinikken eller som fjernkonsultasjon via telefon eller Skype.

Bruk denne linken for å bestille: 

  • Pakke med matintolleranse-test + kostholdsveileder
  • Pakke med lege + kostholdsveileder
  • Melde deg på kurs med 20% rabatt 
  • Oppfølgingstime hos kostveileder
  • Oppfølgingstime hos lege
  • eller bli oppringt for å vite mer om tilbudet

NB: Ved betaling må Dokortet (som du får ved innmelding i LMF) fremvises.

Logg deg inn på Min side for å se dette og andre meldstilbud. 

Ikke meldem enda? 
Et medlemskap i LMF koster kr. 350 per år, og gir deg blant annet tilgang til en rekke medlemsfordeler, webinarer, vårt digitale arkiv av medlemsbladet Fordøyelsen og dokort. I tillegg kan du delta gratis på IBD-/IBS-dagen som arrangeres en gang i året. Du behøver ikke ha en diagnose for å bli medlem - det passer like bra for deg som er syk, som for pårørende, til deg som søker mer informasjon om tarmsykdommer som morbus Crohn, ulcerøs kolitt og irritabel tarm, eller for den som vil støtte arbeidet vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer gjør. Bli medlem her!

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF