Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Ny medlemsfordel: store rabatter på BellyBliss

Ny medlemsfordel: store rabatter på BellyBliss

Som medlem i LMF får du 50% rabatt ved første kjøp av BellyBliss for 2 måneders forbruk og deretter 20% på påfølgende bestillinger.

Publisert: 20.09.2018

Sponset/Samarbeidsavtale

Vi i LMF jobber hardt for å finne gode fordeler for våre medlemmer. Vi vet at mange våre medlemmer bruker probiotika for å få magen i balanse og vi er derfor svært glade for å ha fått et samarbeid med BellyBliss som gir våre medlemmer hele 50% rabatt ved første kjøp og deretter 20% rabatt videre. 

Om BellyBliss (tekst fra deres nettside)
BellyBlisser et naturlig og biologisk rent probiotikum, som ved daglig inntak tilbakefører den opprinnelige balansen i fordøyelsen og påvirker både mentalt, fysisk og ytre velvære.

BellyBliss er det eneste probiotiske produktet i Norden som har rettighetene til å bruke den spesialiserte stammen av melkesyrebakterien Lactobacillus plantarum, som heter OM. OM stammen er patentert for sine potente egenskaper og kan vise til solid vitenskapelig dokumentasjon. BellyBliss er laktosefri, glutenfri og vegansk.

Medlemsfordel:
Som medlem i LMF får du 50% rabatt ved første kjøp av BellyBliss for 2 måneders forbruk og deretter 20% på påfølgende bestillinger. Logg deg inn på Min side for å finne koden!

Ikke meldem enda? 
Et medlemskap i LMF koster kr. 350 per år, og gir deg blant annet tilgang til en rekke medlemsfordeler, webinarer, vårt digitale arkiv av medlemsbladet Fordøyelsen og dokort. I tillegg kan du delta gratis på IBD-/IBS-dagen som arrangeres en gang i året. Du behøver ikke ha en diagnose for å bli medlem - det passer like bra for deg som er syk, som for pårørende, til deg som søker mer informasjon om tarmsykdommer som morbus Crohn, ulcerøs kolitt og irritabel tarm, eller for den som vil støtte arbeidet vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer gjør. Bli medlem her!

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF