Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Ny webredaktør i LMF

Ny webredaktør i LMF

Marte Hegstad tar over for Julia Edin som webredaktør i LMF

Publisert: 13.02.2019

Tekst: Marte Hegstad

Mandag 11. februar tok jeg, Marte Gylland Hegstad, offisielt over stafettpinnen fra tidligere webredaktør i LMF, Julia Edin.

Dyktige Julia har god kompetanse på feltet, stort personlig engasjement, bein i nesa og, som styreleder Mads Johansson sa i avskjedstalen forrige uke: «Du er som et tusenbein». Et tusenbein med plenti armer og bein som hele tiden er in action, og kaster en aldri så liten dose skam over begrepet «allsidig som poteten».

Som jeg selv sa på søndag foran LMFs administrasjon og styre; dette blir som å hoppe etter Wirkola iført mokkasiner og bikini. Nå er jeg trønder da, så jeg er ganske vant til å bruke mokkasiner. Men bikini om vinteren er jeg ikke like vant til. Veien får bli til mens jeg går, og jeg er i hvert fall hoppende engasjert og inspirert til å forsere denne nye stien.

Av yrke innehar jeg den naturlige sammensetningen av en bachelorgrad i tegnspråktolking, og en mastergrad i journalistikk. Felles for begge yrkene er at de handler om språk, kommunikasjon, og, ikke minst: folk. Jeg er himla glad i folk.

Spesielt etter at ulcerøs kolitt holdt på å bli min bane en kald desemberdag i 2003, har jeg blitt ekstra sosial, ekstra livsglad. Sykdommen har tatt mange år av livet mitt. Jeg har vært isolert og ligget ofte på sykehus. Jeg tror det gjør noe med en, og ikke bare negativt, men også positivt: Man setter mer pris på ting, og alt blir liksom iblandet en god dose med ydmykhet.

Julia Edin (t.v.) avløses av Marte Gylland Hegstad (t.h.)

 

Med det vil jeg si et ydmykt hei, her er jeg, og jeg gleder meg!

Og et enda mer ydmykt hadet, Julia! Lykke til på veien videre.

 

 

 

 

Her ser dere Julia Edin til venstre og Marte Hegstad til høyre. 

 

Marte Gylland Hegstad, ny webredaktør i LMF
Epost: webredaksjonen@lmfnorge.no
Telefon: 97541404

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF