Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Samlet for å jobbe for fordøyelsessyke!

Samlet for å jobbe for fordøyelsessyke!

Helgen 8. - 10. juni 2018 ble det avholdt landsmøte i Bodø, der rundt 50 deltakere fra hele landet var samlet. Her får dere ett lite innblikk i 3 produktive dager!

Publisert: 13.06.2018

For de av oss som kom fra varme Østlandet, ble det et lite temperatursjokk å gå ut av flyet i Bodø til 8 grader, vind og litt regn. Men Bodø tar igjen på sin vakre beliggenhet, utsikt og sjøluft, og med hotell på bryggekanten var det duket for en flott helg. Fredagen startet med en opplevelse som ristet gjengen godt sammen – nemlig ribbtur på Saltstraumen. Men vind i håret og saltvann i kinnene, ble det observert både havørn, elg og vakker natur. Deretter ble de kalde deltakerne møtt med dekket bord og varm suppe på Thon Hotel på bryggekaia.

Ruskevær ute – engasjement inne
Da landsmøtet startet på lørdag var alle samlet i storsalen med ruskevær og sjøsprøyt utenfor de store vinduene mot havna. –Vi har bestilt dårlig vær ute, så vi kan jobbe godt inne, sa Ingrid Moen, styreleder i LMF Nordland som ønsket velkommen. Deretter tok musikker Ann Iren Hansen over og startet landsmøtet med nydelig sang og musikk.

Motiverende tilbakemelding
På agendaen for årsmøtet var året som hadde gått (2017). Det har vært god aktivitet i foreningen og sitatet fra Nora (14 år) som deltok på familiesamlingen i 2017 ble symbol og motivasjon på hvorfor vi jobber med samlinger for både store og små i foreningen:

«Helgen har vært helt fantastisk. Jeg har kost meg maksimalt og hatt det kjempe bra. Det var et veldig fint hotell og det var fint å møte de jeg hadde møtt før igjen og det var fint å møte nye folk. Det var kjempe god mat. Perfect Escape var kjempe gøy og utfordrende. Jeg håper det blir familiesamling neste år fordi det er det eneste jeg gleder meg til hele år og venter på at den dagen der vi drar på familiesamling skal komme. Tusen takk til dere som har gjort dette til en helt fantastisk helg og brukt masse tid på å planlegge dette. Jeg har hatt det helt supert og det har vært den beste helga i livet mitt.»

Ny handlingsplan og nye representanter
Videre på årsmøtet ble det oppsummert hvilke aktiviteter og tiltak det var blitt jobbet for og med dette året. Budsjett ble lagt frem og godkjent. Handlingsplanen for videre arbeid i perioden 2018-2020 vedtatt og nye representanter for landsstyret ble valgt inn. Vi kan røpe at handlingsplanen har store amisjoner for de neste årene, og at vi i LMF virkelig kjemper for at våre medelmmer skal få bedre livskvalitet gjennom arbeidet vi gjør. Hovedpunktene fra handlinsplanen vil vi dele med dere her på lmfnorge.no i nær fremtid. 

Årsmøtet gikk effektivt og profesjonelt for seg, godt ledet av Bjørn Guldbrandsen som for anledningen hadde fått en klubbe. Den ble heldigvis lite brukt, selv om Bjørn var fornøyd med endelig å kunne banke ordentlig i bordet.

Middag og tårer
På lørdag kvelden var bordene i restauranten på hotellet dekket med hvite duker og det ble avtakkings-taler holdt av styreleder Mads Johansson og generalsekretær Arne Schatten. Spesielt rørende ble det da Tine Rønning Øyen ble takket for formidabel innsats i LMF siden 2002. Tine har vært ungdomsleder, sittet i arbeidsutvalget og landsstyret. Hun har vært en stor resurs for LMF, noe vi er svært takknemlige for. 

Takk!
Søndag delte vi oss inn i lokalforeninger og landsstyret der det ble utført ulike arbeidsoppgaver. Det nye landsstyret fikk hilst på hverandre, og de nyansatte Camilla Andersen Rødsrud og Julia Døhlen Edin fikk presentert seg og oppgavene de arbeider med. Etter nok en herlig lunsj, satte samtlige seg i bil, buss, fly og tog for å komme hjem.

Vi ønsker å rettet en spesiell takk til Thon Hotel i Bodø som gjennom hele helgen laget svært god mat til en krevende gjeng. Med så mange intoleranser og allergier holdt de tungen rett i munn og serverte smakfull og allergivennlig mat til alle måltider. Med både sjokoladefontene og glutenfrie kanelsnurrer holdt vi energien og humøret oppe gjennom hele helgen.

En stor takk til alle som deltok denne helgen og til LMF Nordland som arrangerte. 

Bilder tatt av: Elisabeth Krokås Andresen, Elin Elisa Lind og Anne Karin Sørdal

 

 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF