Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Si din mening om dokortet!

Si din mening om dokortet!

Vi ønsker å kartlegge bruken og effekten av dokortet - og til det trenger vi din hjelp.

Publisert: 11.10.2018

Hjelp oss med dine erfaringer
Dokortet er et kjent og kjært kort blandt våre medlemmer. Kortet, som er i bankkortformat, har som formål å gjøre det lettere for personer med en fordøyelsessykdom å raskt få tilgang på toalett ved behov. Dokortet sendes til alle som melder seg inn i LMF.

Nå ønsker vi å se på bruken og effekten av dokortet - og til det trenger vi din hjelp! 
Vi ønsker din mening om bruk av kortet, for å skape oss en forståelse av hvilke behov våre medlemmer har og hvordan det kunne blitt enda bedre. 

Hjelp oss ved å delta i undersøkelsen på denne linken! 

Digital utgave
Vi utvikler per i dag en digital utgave av dokortet. Vi håper dette vil lette noe av stresset for våre medlemmer rundt å ha et fysisk kort og potensielt miste dette. Har du sett filmen fra da vi testet dokortet med skjult kamera under Arendalsuka? Se her! 

Ikke medlem enda? 
Et medlemskap i LMF koster kr. 350 per år, og gir deg blant annet tilgang til dokortet, webinarer, vårt digitale arkiv av medlemsbladet Fordøyelsen og en rekke medlemsfordeler. I tillegg kan du delta gratis på IBD-/IBS-dagen som arrangeres en gang i året. Du behøver ikke ha en diagnose for å bli medlem - det passer like bra for deg som er syk, som for pårørende, til deg som søker mer informasjon om tarmsykdommer som morbus Crohn, ulcerøs kolitt og irritabel tarm, eller for den som vil støtte arbeidet vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer gjør. Bli medlem her!

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF