Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Skal du til Bø Sommarland?

Skal du til Bø Sommarland?

Få 15% i rabatt på billetter til Bø Sommarland som LMF-medlem.

Publisert: 18.06.2019

15 % rabatt på billetter til Bø Sommarland!
Sommarland ligger i Bø i Telemark og er  Skandinavias største vannpark med attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland.

Parken har værgaranti - det betyr at hvis det regner i løpet av den dagen du er i Bø Sommarland får du gratis inngang en dag i løpet av de neste 7 dagene.

Som medlem i LMF får du 15% rabatt på billetter kjøpt pr. nett, bortsett fra «Smart Days» som har fast pris. 

I år lanserer Bø Sommarland en unik vannsklie - «TRYLL»!
Den nye attraksjonen vil være nesten 160 meter lang, hvilket betyr at den er på lengde med én og en halv fotballbane. Høydeforskjellen vil være på 16,43 meter. Farten tilsvarer en medium sklie og spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd.

Moro for de minste
Bø Sommarland har flere områder for de aller minste. I Vannland finner du et stort basseng med flere nivåer og små vannsklier. På Bøverstranda kan du slappe av på solsenga mens smårollingene koser seg i den grunne delen av det oppvarmede bassenget.  Ønsker man en tur ut av bassenget kan man teste de tørre aktivitetene i Leikeland.

Tøft for de tøffeste
Vil du teste motet er det Magasuget, Mot i Brøstet, FlowRider, Half-Pipen, Sentrifuga og Jettegryta som gjelder. Her får selv den mest vågale adrenalinkick så det holder! I tillegg til de tøffeste finner du også rolige og mer avslappende vannsklier og svømmebasseng i parken.

Varmt og trygt
Bø Sommarland setter sikkerheten foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem, og at alle vannsklier i parken er trygge. Vannet i alle basseng og de fleste sklier har en konstant temperatur på ca 25 grader, så det er bare å hoppe i det!

Slik kommer du til Bø Sommarland
Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og ca. 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.

Bø Sommarland har åpent fra 8. juni til 18. august.

For mer informasjon - besøk nettsiden til Bø Sommarland.


Rabattkode finner du ved å logge inn på Min Side

Ikke medlem? Meld deg inn her

Rabatten gjelder for kjøp inntil 6 billetter.
Billetter hos Sommarland kan kjøpes her. 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF