Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Sommertilbud for LMF medlemmer på Easy FODMAP

Sommertilbud for LMF medlemmer på Easy FODMAP

Som LMF-medlem kan du nå få opptil 60% avslag på produkter spesielt utviklet for IBS-pasienter.

Publisert: 03.06.2018

Kombinasjon av rabatter
LMF og Easy FODMAP har et samarbeid som gir fast 10% rabatt til alle våre medlemmer som handler deres produkter. Nå har de sommersalg med opptil 50% avslag på en rekke produkter. Om du logger deg inn på min side finner du rabattkoden fra LMF. I kombinasjon med rabattkoden og rabatten de allerede har utgjør dette inntil hele 60%!

Om EasyFODMAP
Gründerne Helge Andreas Felberg og Sigurd M. Wiik driver nettbutikken Easy FODMAP. Nettbutikken tilbyr fodmapvennlige produkter fra verdens første dedikerte lavFODMAP-merke; FODMAPPED for you! Matvarene er spesielt utviklet for folk på lavFODMAP-dietten, de som lever med irritabel tarm (IBS) og andre fordøyelsessykdommer.

Produktene er 100 % frie for gluten, løk og hvitløk som er noen av de viktigste utløserne for personer med IBS. Produktene er laget av ekte ingredienser, rik på smak og viktigst av alt – trygt for IBS-pasienter. Easy FODMAPs nåværende produktsortiment inkluderer spiseklare supper, woksauser og pastasauser.

Ikke medlem?
Et medlemskap i LMF gir en rekke medlemsfordeler, som du kan lese mer om her.  
Et medlemskap i LMF koster kr. 350 per år. Du behøver ikke ha en diagnose for å bli medlem - det passer like bra for deg som er syk, som for pårørende, til deg som søker mer informasjon om fordøyelsessykdommer, eller for den som vil støtte arbeidet vi i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer gjør.  Les mer om hva du får i medlemskapet og meld deg inn her.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF