Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Vant du?

Vant du?

Med tittelen #drittlei hadde vi denne uken en konkurranse på facebook, og allerede førstkommende fredag sparker vi i gang med en ny konkurranse!

Publisert: 19.06.2018

NB: Inneholder linker til samarbeidspartnere!

Først og fremst vil vi si tusen takk til alle som deltok. Vi ba dere legge igjen emoticons som beskriver deres hverdag med fordøyelsessykdom og gjett om dere gjorde!  Med over 220 kommentarer basert på både tekster, ikoner og videosnutter ble det en morsom, trist og innsiktsrik tråd. Det er både gjenkjennelig, tragisk og komisk å scrolle seg ned gjennom kommentarfeltet. Har du ikke sett den enda? Konkurransen er nå over, men om du vil bli underholdt er det vel verdt å ta en titt her! 

Hvem vant?
Vi har trukket 2 helt tilfeldige vinner denne gangen, som vil få tilsendt den reviderte utgaven av boken Lev godt med irritabel tarm, som vi nylig omtalte her

De heldige vinnerne er:
Line Valum Hagen og Tom Helge Rasmussen Uhlen

Ny konkurranse!
Det er så gøy å lage konkurranser med så god respons, så denne fredagen sparker vi i gang enda en! Da kårer vi to vinnere som får hver sin lav FODMAP favorittpakke bestående 4 woksauser, 2 supper og 2 pastasauser fra Easy FODMAP! Les mer om vårt samarbeid med Easy FODMAP her, som gir deg som er medlem i LMF en enestående medlemsrabbat. Husk også å følge oss på Facebook for å delta i konkurransen som legges ut førstkommende fredag (22.juni 2018) og varer i en uke.

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF