Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Vil du bli leder for foreldrerepresentantene?

LMFs valgkomité leter etter en person som kan fylle vervet som leder for foreldrerepresentantene.

Publisert: 03.04.2018

Foreldrerepresentantene er foreldre til barn med IBD/IBS, og jobber for barn med fordøyelsessykdommer og deres familie. Som leder for foreldrerepresentantene er man med i Landsstyret, som har møter 2-4 helger i året. Her er det både mye å lære og mye man kan bidra med, samtidig som det er sosialt og hyggelig. I tillegg vil lederen for foreldrerepresentantene planlegge den årlige familiesamlingen, sammen med de andre familiekontaktene.

Familiesamlingen er et viktig arrangement, der hele familien kan være sammen, dele erfaringer og treffe andre i samme situasjon. Av og til har vi med fagpersoner eller eksterne foredragsholdere. Samlingene er nasjonale og foregår en gang i året. Planleggingsarbeidet innebærer for eksempel å finne ut hvor og når det skal arrangeres, spikre program og sende ut innbydelser.

Har du flere spørsmål om hva dette vervet innebærer eller ønsker å melde deg til tjeneste?
Kontakt Elin Breimo tlf. 986 45 550, eller meld din interesse til Mariann Irmelin Haugland på mariannirmelin86@hotmail.com.

 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF