Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsarkiv

Vil du jobbe for ungdom med kronisk sykdom?

Unge funksjonshemmede trenger nå tre personer til landsstyret. Der kan du være med å påvirke hverdagen til 25 000 barn og unge med kroniske sykdommer eller funksjonshemninger.

Publisert: 03.07.2020
Vil du jobbe for ungdom med kronisk sykdom?
Brenner du for at barn og unge med kronisk sykdom eller funksjonshemninger skal få en bedre hverdag? Da kan det hende at du er rette person for et styreverv i Unge funksjonshemmede. De har nå tre ledige stillinger i styret:
  • Nestleder
  • 2 styremedlemmer

Paraplyorganisasjon

Unge funksjonshemmede er en paraplyorganisasjon med 37 medlemsorganisassjoner. Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) er en av disse.
 
Unge funksjonshemmede jobber for å sikre deltakelse og samfunnsmessig likestilling for unge mellom 12 og 36 år som har funksjonshemninger og/eller kronisk sykdom. Det gjør de ved å holde kurs og foredrag, lage kampanjer, debatter, kronikker, politisk påvirkningsarbeid, utspill i media med mer.
 
Som styremedlem må du delta på 4-7 styremøter i året, og det kan også bli aktuelt å delta på prosjektarbeid og å representere organisasjonen utad. Vervet varer til og med 31. desember 2021, og du er for gammel til å ha det dersom du fyller 36 år i løpet av denne perioden.
 

Få godkjenning fra LMF

For å sitte i Unge funksjonshemmedes styre, må du være medlem av LMF eller en av de andre medlemsorganisasjonene. Du må også få en skriftlig dokumentasjon fra organisasjonen din på at de støtter ditt kandidatur. Det betyr i praksis at du må få generalsekretær Mads Johansson eller styreleder Anne Karin Sørdal i LMF til å skrive en epost til Unge funksjonshemmede for deg.
 
Dersom du er interessert, ta kontakt med Unge funksjonshemmede sin valgkomite-leder Amund Johannessen Myrvold på epostadresse: amundjm@gmail.com.
 
Fristen for å nominere kandidater er 31. august 2020.
 
LMF synes det er kjempebra hvis en med fordøyelsessykdom bli med i dette styret og fortelle om hva vi trenger for å få et bedre samfunn!
LMF synes det er 😉
Les mer om stillingene her

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF