Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling

Digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling

Ønsker du å utveksle erfaring med andre i samme situasjon som deg?

Publisert: 25.11.2021

Har du eller ditt barn en mage-tarmsykdom og et behov for å utveksle erfaringer med andre i samme situasjon? Lurer du på hvilke opplevelser andre har når det gjelder helsevesen, behandling, ernæring, skole og sosialt samliv? 


Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling den 7. desember klokken 18:00-20:00, via den digitale løsningen Zoom. 

Målet med de digitale treffene er at flere skal oppleve mestring gjennom erfaringsutveksling. Alle besitter verdifull erfaring som andre kan nyte godt av. Hver sykdomshistorie er unik, men det finnes også mange fellesnevnere. Ved å dele erfaringer og opplevelser vil man ikke bare kunne hjelpe andre, men også oppleve egen mestringsfølelse. Vi håper du har lyst til å delta! 


På møtet vil alle deltakere bli inndelt i grupper og satt i et eget digitalt grupperom. Gruppene får utdelt noen diskusjonstemaer som de kan ta utgangspunkt i når de skal utveksle erfaringer. Deltakerne kan også fritt ta opp andre temaer i gruppen. Vi ønsker å dele deltakerne inn i grupper basert på diagnoser slik at dere får prate med andre som har lignende utfordringer. Det er imidlertid helt valgfritt å oppgi diagnose, og de som ikke oppgir dette blir plassert i en tilfeldig gruppe.

Vi ønsker også å lage en egen gruppe for foreldre som har barn med en mage-tarmsykdom. Huk i så fall av for dette i påmeldingsskjemaet. LMF stiller med våre egne skolerte likepersoner som står klare til å lytte og utveksle erfaringer. 

Møtet er kun for medlemmer av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Det er gratis for våre medlemmer å delta. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn via denne linken til vår nettside.

Påmeldingsfrist er søndag 5. desember. Påmelding gjøres via dette skjemaet: 

Du vil få tilsendt link til møtet etter påmeldingsfristens utløp.

Nyheter

 • Se spennende foredrag hjemmefra

  Gikk du glipp av et webinar du kunne tenkt deg å være med på? I 2021 holdt LMF 20 webinarer, og 10 a

  Les mer
 • Har du en god idé?

  Tekst: Ann Kristin Rødelv For prosjektene det søkes midler for, kan være så mangt; fra aktivitete

  Les mer
 • Fordøyelsen utgave 4 er publisert

  Utgaven har ikke et spesielt tema, men det dreier seg mye om penger i denne utgaven. For LMF har fåt

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF