Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Hvordan har korona påvirket utdannelsen din?

Unge Funksjonshemmede spør deg mellom 12-36 år og deg som forelder hvordan koronatiltakene har påvirket utdanningssituasjonen for unge med funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom.

Publisert: 28.10.2021
Hvordan har korona påvirket utdannelsen din?
Hvordan har hjemmeundervising over lengre tid påvirket utdanningen? Det ønsker Unge Funksjonshemmede å kartlegge. Foto: Pexels

Unge funksjonshemmede ønsker å samle inn informasjon om hvordan korona-pandemien har påvirket utdanningssituasjonen for unge med funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom, og hvilke ettervirkninger dette har fått. De ønsker også å få informasjon om hvordan det står til med utdanningssituasjonen nå som samfunnet har åpnet opp igjen. 

Gjennom korona-pandemien har mange opplevd at skoler og universiteter har satt inn tiltak mot smitte, som har ført til at elever og lærere har måttet holde seg hjemme. Mange av skolene har vært nødt til å opprette et alternativt tilbud. Dessverre er det mange unge som ikke har fått oppfylt rettighetene sine og fått et dårlig tilbud på skolen under korona-pandemien.

Unge Funksjonshemmede ønsker svar fra unge med funksjonsnedsettelse eller kronisk sykdom i alderen 12-36 år som har gått på skole eller studert under pandemien. De ønsker også svar fra foresatte som har barn som har gått på skole eller studert under pandemien. Spørreundersøkelsen er anonym. Funnene fra undersøkelsen vil sammenfattes i et notat som vil bli publisert på nettsiden vår innen slutten av året.

Du finner undersøkelsen her.

Nyheter

 • Se spennende foredrag hjemmefra

  Gikk du glipp av et webinar du kunne tenkt deg å være med på? I 2021 holdt LMF 20 webinarer, og 10 a

  Les mer
 • Har du en god idé?

  Tekst: Ann Kristin Rødelv For prosjektene det søkes midler for, kan være så mangt; fra aktivitete

  Les mer
 • Fordøyelsen utgave 4 er publisert

  Utgaven har ikke et spesielt tema, men det dreier seg mye om penger i denne utgaven. For LMF har fåt

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF