Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

LMF inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling

Har du eller ditt barn en fordøyelsessykdom og et behov for å utveksle erfaringer med andre i samme situasjon? Lurer du på hvilke opplevelser andre har når det gjelder helsevesen, behandling, ernæring, skole og sosialt samliv?

Publisert: 03.09.2021
LMF inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling
Bli med og utveksle erfaringer sammen med andre med fordøyelsessykdom. Foto: Pexels

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling 22. september 18:00-20:00, via den digitale løsningen Zoom.

Målet med de digitale treffene er at flere skal oppleve mestring gjennom erfaringsutveksling. Alle besitter verdifull erfaring som andre kan nyte godt av. Hver sykdomshistorie er unik, men det finnes også mange fellesnevnere. Ved å dele erfaringer og opplevelser vil man ikke bare kunne hjelpe andre, men også oppleve egen mestringsfølelse. Vi håper du har lyst til å delta!

På møtet vil alle deltakere bli inndelt i grupper og satt i et eget digitalt grupperom. Gruppene får utdelt noen diskusjonstemaer som de kan ta utgangspunkt i når de skal utveksle erfaringer. Deltakerne kan også fritt ta opp andre temaer i gruppen. Vi ønsker å dele deltakerne inn i grupper basert på diagnoser slik at dere får prate med andre som har lignende utfordringer. Det er imidlertid helt valgfritt å oppgi diagnose, og de som ikke oppgir dette blir plassert i en tilfeldig gruppe. Vi ønsker også å lage en egen gruppe for foreldre som har barn med en mage-tarmsykdom. Huk i så fall av for dette i påmeldingsskjemaet.

På det digitale møtet vil LMF også stille med våre egne skolerte likepersoner som står klare til å lytte og utveksle erfaringer.

Møtet er kun for medlemmer av Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer. Det er gratis for våre medlemmer å delta. Er du ikke medlem kan du melde deg inn på www.lmfnorge.no.

Påmeldingsfrist er lørdag 18. september. Du vil få tilsendt link til møtet etter påmeldingsfristens utløp. Påmelding gjøres via dette skjemaet.

Nyheter

 • LMF Ung inviterer til digitalt malekurs!

  LMF Ung inviterer til digitalt malekurs helgen 13.-14. november for alle medlemmer i alderen 12-34 å

  Les mer
 • Hva hjelper mot fatigue?

  De som sliter med fatigue kommer ofte inn i en dårlig sirkel, der de opplever mer og mer energiløshe

  Les mer
 • Kursrabatt for LMF-medlemmer

  Fedon Helse skal holde et nettkurs om tarmhelse og helhetlig helse, som begynner 18. oktober. Kurset

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF