Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Ny LMF-podkast er lansert

Første episode av LMFs nye podkast, Tarmkanalen, ligger nå ute. I denne episoden kan lære mer om fordøyelsessykdommer og dietter.

Publisert: 13.08.2021
Ny LMF-podkast er lansert

–Vi har lenge ønsket oss en podkast. Da vi fikk midler fra Stiftelsen Dam til dette prosjektet tidligere i år, ble vi veldig glade, smiler LMFs generalsekretær Mads Johanson.

Den nye podkasten ble lansert 13. august klokken 12.00. Programleder Miriam Ekelund er strålende fornøyd med første episode, som handler om fordøyelsessykdommer og kosthold.

3 dyktige eksperter

–Vi har fått med oss tre veldig dyktige eksperter, og har en god samtale om ulike dietter og reaksjoner på mat. Det er mange med fordøyelsessykdommer som prøver ut ulike dietter, og som kjenner seg forvirret over hvordan kroppen reagerer. Jeg tror dette intervjuet er nyttig for mange, sier programlederen.

Hun har med seg en redaksjon som består av tre frivillige reportere: Pauline Lundekvam, Fabian Lyseng og Marthe Emilie Igesund. Sammen har de planlagt 10 episoder av Tarmkanalen, som skal sendes det neste halvåret. Fatigue, tarmflora, stressmestring, cannabisolje, fordøyelsessykdommer og seksualitet, samt tilrettelegging for dietter på restauranter er noen av temaene lytterne kan se frem til.

–Temaene favner bredt, og jeg dette blir en veldig god podkast for oss med fordøyelsessykdommer, sier Ekelund.

Følg kanalen

Hun oppfordrer alle til å abonnere på kanalen, slik at man får varsel når en ny episode ligger ute. Podkasten ligger ute på alle de store plattformene, men Apple har en litt lengre godkjenningsprosess, så det kan dessverre fortsatt ta noen dager før Tarmkanalen ligger ute. Du finner podkasten blant annet her.

–Det kan ta litt tid før det ligger ute over alt, men vi jobber på for å få den ut på alle de store plattformene, sier hun.

Nyheter

 • Hva betyr stomi for kropp og sinn?

  Foredraget holdes av høgskolelektor, stomi- og kontinenssykepleier Torill Elin Olsen ved Haukeland u

  Les mer
 • Vær med og signer LMFs opprop!

  Lovlige tilsetningsstoffer kan fremkalle tarminflammasjon: Ikke la oss bære risikoen! Landsforen

  Les mer
 • Immunsupprimerte IBD-pasienter får tilbud om tredje vaksinedose

  Regjeringen har besluttet å tilby en 3. dose vaksine mot Covid-19 til pasienter med alvorlig svekket

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF